top of page
IMG_2550.JPEG

drukwerk

Drukwerk is niets anders dan het fysiek maken van jouw verhaal. In de afgelopen jaren heb ik heel veel drukwerk mogen verzorgen om de boodschap van de opdrachtgever over te laten brengen. Met mijn opgebouwde netwerk kun je rekenen op de beste prijs- kwaliteitverhouding

Portfolio bekijken

drukwerkcollage.jpg

FLYERS&KAARTEN

In de winkelschappen van Bart & Bastian staat beleving centraal. Ter ondersteuning van de verkoop van bloemen en planten, heb ik tientallen kaarten mogen maken waarin seizoens-producten / feestdagen / speciale acties aandacht kregen. 

banners & vlaggen

Voor de events die ik heb georganiseerd, maar ook voor de winkelpresentatie van Bart & Bastian heb ik veel banners, vlaggen en ander materiaal ontworpen. Altijd lukte dit in een efficiënt tempo, voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

9c9d8c4f-fbfd-4d43-809f-8ce5cc7afe74.jpg
IMG_0753.JPG

MAGAZINES

De opdracht was: hoe inspireer & informeer je iemand die nooit tijd heeft? Mijn oplossing was een kort en bondig trendmagazine waarbij inzicht wordt gegeven in 'waarom' het een trend is én hoe zij deze in hun voordeel kunnen gebruiken. Dit magazine werd bij 500 Duitse bloemisten bezorgd en tijdens de koffiepauze gelezen.

relatiegeschenken

Kerstgeschenken, relatiegeschenken, uitnodigingen en bijhorende cadeaus om de boodschap over te brengen. Ook hier was altijd de uitdaging: met een zo'n klein mogelijk budget, een zo goed mogelijk product vinden in de uitstraling. 

96ab1645-c817-49a8-9d00-a8ea5c2323cb.jpg

mijn highlights

SAMENWERKEN?

Laat je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op!

bottom of page