top of page

events

Tijdens mijn loopbaan bij W.K. Heyl jr. b.v. heb ik veel ervaring opgedaan met de creatieve organisatie en invulling van events.

Portfolio bekijken

MEERDAAGS OPENINGSFEEST

In 2019 mocht ik de grootse opening voor het nieuwe pand van W.K. Heyl jr. b.v. organiseren. Deze bestond uit drie events op locatie en omgeving met als doel om feest te vieren én de klant te informeren/inspireren.  Vanuit Duitsland kwamen zo'n 2000 bloemisten, met gratis hotelovernachting en een dag vol beleving en inspiratie. Mijn organisatie bestond uit: Ontwerp van uitnodiging, bijhorende kofferontwerp, routing, workshops bedenken en organiseren, sfeer en interieur, foto- en videografie, entertainment en horeca organisatie. De events waren een groot succes en een enorme mijlpaal om op terug te kijken.

mEERDAAGSE EVENTS IN DUITSLAND

Dit inspiratie event voor bloemisten is in leven geroepen om de klanten van W.K. Heyl jr. b.v. te inspireren en te informeren met tips & tricks om hun omzet te verhogen. Want als bloemisten groeien, groeit Heyl als leverancier mee. Ik heb dit event in 2017 en 2018 mogen organiseren op tientallen verschillende Duitse locaties. Mijn rol in de organisatie en realisatie van dit event was het programma bedenken en daar bijhorende materialen realiseren. Samen met Ton Verzijl en collega's van Heyl hebben we een prachtige reeks aan events georganiseerd, die mooie resultaten hebben gebracht.

Geen zin om een video te kijken?

Vang dan de sfeer door de foto's heen!

wat zeggen
mijn klanten?

"Kaylee is zeer gedreven en heeft goede ideeën. In 2017 en 2018 heeft zij voor een groot deel de Ton on Tour in Duitsland georganiseerd. Klanten uitgenodigd en gezorgd dat alles op rolletjes verliep. Heb met haar mogen samenwerken bij de heropening van de fa. W.K. Heyl voorjaar 2019. In 3 dagen tijd zijn er ruim 2000 bezoekers geweest. Daar heeft zij bijna alles voor geregeld. Honderden uitnodigingen verstuurd, afspraken met hotels, met de catering afspraken gemaakt, rondleidingen door het nieuwe pand verzorgd. Met mij de inrichting en versiering besproken. Ze blijft mij verassen met haar ideeën en inzet."

ton Verzijl, freelance arrangeur

SAMENWERKEN?

Laat je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op!

bottom of page